Nieuws

24-10-2016
In-house lascursus NIL 1 en 2 bij Knapen Service BV

14570705 1095473440488607 2482636647258795305 o

Bij Knapen Service in Deurne is een groep medewerkers gestart met een lasopleiding. De cursus wordt gegeven door Vakwijs Opleidingen die in-house de deelnemers klaarstoomt voor het NIL 1 en NIL 2 examen.

Knapen Service is onderdeel van Knapen Trailers en levert een volledig pakket van (preventief) onderhoud, reparatie en schadeherstel aan schuifvloertrailer, kippers en tankwagens van alle merken. Van kleine tot grote reparaties, hydrauliek, spare parts, onderhoud en 24/7 service. Gezien de steeds hogere eisen en diversiteit aan trailers en werkzaamheden voor de monteurs is adviseur Michael Elsenbach van Goflex en Vakwijs in gesprek gegaan met Guido Kuijken, bedrijfsleider van Knapen Service, m.b.t de duurzame inzetbaarheid en de verhoging van het kennisniveau van de monteurs bij Knapen. Resultaat is een interne lascursus voor de gehele bezetting (20 monteurs incl. 2 leerlingen van Goflex Young Professionals).

14570705 1095473440488607 2482636647258795305 o

Vakwijs lasdocent Aart van Hemert is sinds vijf weken iedere maandag- en donderdagavond in-house bij Knapen om de deelnemers voor te bereiden op het NIL 1 en NIL 2 examen. Voor Aart is het doceren bij Knapen een groot feest. De passie voor het vak straalt er vanaf en het gemêleerd gezelschap monteurs maakt snelle vorderingen.

Voor meer informatie zie ook http://www.knapen-service.nl/

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...