Nieuws

24-10-2016
In-house lascursus NIL 1 en 2 bij Knapen Service BV

Bij Knapen Service in Deurne is een groep medewerkers gestart met een lasopleiding. De cursus wordt gegeven door Vakwijs Opleidingen die in-house de deelnemers klaarstoomt voor het NIL 1 en NIL 2 examen.

Knapen Service is onderdeel van Knapen Trailers en levert een volledig pakket van (preventief) onderhoud, reparatie en schadeherstel aan schuifvloertrailer, kippers en tankwagens van alle merken. Van kleine tot grote reparaties, hydrauliek, spare parts, onderhoud en 24/7 service. Gezien de steeds hogere eisen en diversiteit aan trailers en werkzaamheden voor de monteurs is adviseur Michael Elsenbach van Goflex en Vakwijs in gesprek gegaan met Guido Kuijken, bedrijfsleider van Knapen Service, m.b.t de duurzame inzetbaarheid en de verhoging van het kennisniveau van de monteurs bij Knapen. Resultaat is een interne lascursus voor de gehele bezetting (20 monteurs incl. 2 leerlingen van Goflex Young Professionals).

14570705 1095473440488607 2482636647258795305 o

Vakwijs lasdocent Aart van Hemert is sinds vijf weken iedere maandag- en donderdagavond in-house bij Knapen om de deelnemers voor te bereiden op het NIL 1 en NIL 2 examen. Voor Aart is het doceren bij Knapen een groot feest. De passie voor het vak straalt er vanaf en het gemêleerd gezelschap monteurs maakt snelle vorderingen.

Voor meer informatie zie ook http://www.knapen-service.nl/

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn alvast van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Planning

Planning

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Eigen trainingscentra en practicums arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 7 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Praktijkervaren instructeurs

Startdata & locaties

LOADING ...