NEN 3140 VOP e-learning Engels

Cursus samenvatting

Tijdens deze cursus worden alle aspecten van NEN3140+A3:2019 behandeld. U leert hoe u veilig kunt werken aan elektrische installaties, welke gevaren er zijn en welke bevoegdheden er gelden. Verder bespreken we welke gevolgen de norm heeft voor uw specifieke werkzaamheden.

Direct starten (e-learning) assessment Cursus how_to_reg Beginners payment € 140.00 (excl BTW)* place Online forum en
Vragen, of advies nodig? +31(0)88 1600 580 of

Voor wie

Deze cursus is bestemd voor elektrotechnici die zich op de hoogte willen stellen van NEN3140+A3:2019. De cursus kan volledig in eigen tijd en eigen tempo worden uitgevoerd, en is 100% e-learning.

Inhoud

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • de relevante normen en wetgeving ten behoeve van een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties; ARBO-wetten, -besluiten en -beleidsregels, NEN-EN 50110-1 en NEN 3140
  • de gevaren van het werken met elektriciteit (zoals kortsluiting en elektrocutie)
  • de procedures, de maatregelen en het gebruik van hulpmiddelen voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden in laagspanningsinstallaties en voor het veilig uitvoeren van eenvoudige bedieningshandelingen

Aandachtspunten

  • Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Kennis van het vakgebied elektrotechniek is echter wel een pre.

  • De opleiding wordt afgesloten met een digitaal examen van 16 vragen. Als u hiervan minimaal 11 vragen goed heeft beantwoord, ontvangt u het NEN 3140 VOP (Voldoende onderricht Persoon) certificaat.

  • Het NEN 3140 VOP (Voldoende onderricht Persoon) certificaat

  • Annuleringen volgens de algemene leveringsvoorwaarden van de NRTO:
    NRTO-keurmerk.png

(promoties op gerelateerde cursussen:)

Ben je 18 jaar of ouder? En werk je in loondienst, als flexwerker of als zelfstandige of zzp-er? Of ben je werkzoekende? Dan kun jij dankzij het stap-budget tot €1000,- per jaar terugkrijgen! * Zo lang het budget strekt.  info {{ ifCurrentPeriodUnavailable('Er is voor de huidige periode geen STAP-budget meer beschikbaar.') }} De eerstvolgende aanvraagperiode start per {{nextAvailableTrancheMonth}}.

Cursusaanbod met STAP budget →

Startdata & locaties

Startdata Locatie Prijs Beschikbaarheid
Direct starten (e-learning)
0 dag waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld (Cursus start gegarandeerd, onafhankelijk van inschrijvingen)
Virtueel € 140 
Online (e-learning) Cursus wordt ingepland bij voldoende inschrijvingen
0 Dagdelen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
nader te bepalen € 140 (netto)

Over Vakwijs

Techniek is overal, in de industrie maar ook in het dagelijks leven. Als het goed werkt, merk je er niets van. Hierop worden cursisten bij Vakwijs getraind in eigen trainingscentra.

Vakwijs biedt praktijkgerichte technische opleidingen in 8 trainingscentra door heel Nederland. De opleidingen met directe koppeling aan de praktijk worden aangeboden op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, meet- en regeltechniek, procestechniek en metaal/werktuigbouw.

Voeg uw resultaat toe op Linkedin!

Heeft u een cursus met succes afgerond? Voeg het toe aan uw Linkedin profiel via onderstaande knop!

LinkedIn Add to Profile button
;

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 8 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Het lesmateriaal is standaard inbegrepen in onze vakmodules. Zowel digitaal via ons leerplatform, als fysiek in de vorm van lesmappen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...