Stagemarkt

Stagemarkt - SBB erkend leerbedrijf

Vakwijs is met de verschillende trainingscentra onderdeel van Goflex Young Professionals B.V.
Je kunt bij Goflex stage lopen of solliciteren voor een leer-werkplek. Dat gebeurt meestal niet in het trainingscentrum, maar buiten de deur, bij één van onze opdrachtgevers.

sbb erkend leerbedrijf techniek

Een leer-werkplek

Je hebt er vast wel eens van gehoord, leren en werken tegelijk.

Goflex is een gespecialiseerd opleidingsbedrijf in de techniek, wij leiden onze leerlingen op voor onze opdrachtgevers. Dit zijn over het algemeen de grotere installateurs, hierbij kun je denken aan; EQUANS, Shell, Spie, Stork, Unica, Bam, Heijmans, Kuijpers, SABIC, Sitech, Strukton, Kentech, Comfort Partners, Tata Steel, Schreuder Ruitenbeek, Alewijnse, Kalibra, Trespa, Actemium, Croonwolter&dros, Vinci, Verwater en Wienerberger. Deze bedrijven zijn vooral actief in de werktuigbouw, metaal / lassen, leerwerkplek elektrotechniek, opleiding mechatronica, en opleiding installatietechniek.

Goflex is als erkend leerbedrijf voornamelijk ingericht op het op de werkplek opleiden van leerlingen, leren en werken tegelijk [Beroeps Begeleidende Leerweg / BBL]. Hierbij krijg je één dag óf twee avonden in de week theorieles op het ROC en de rest van de dagen leer je in de praktijk bij één van onze opdrachtgevers.

Lees meer over leren en werken in de techniek op de site van Goflex >>

Een stageplek

Als je nog niet toe bent aan een leerwerkplek, bijvoorbeeld omdat je nog op het VMBO zit, maar wel een stage wilt gaan lopen, kunnen wij je wellicht ook verder helpen.

Of het nou een lintstage, snuffelstage, blokstage of wat voor stage dan ook, als jij een stage in de techniek wilt gaan lopen kunnen wij misschien een plek bij onze opdrachtgevers voor jou verzorgen.

Open avond

Kom voor informatie langs op de open avond. Elke 2e dinsdag van de maand 18:00 - 20:00 uur.

Hier kun je terecht met al je vragen over leren en werken in de techniek. Haal je mbo diploma en verdien tegelijkertijd geld!

Meer info over de inloopavond >

 

Lees meer over stage in de techniek op de site van Goflex >>

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...