Storing zoeken in klimaatinstallaties

Vakmodule samenvatting

De cursist maakt kennis met de theoretische begrippen en -handelingen binnen het vak klimaattechniek op het gebied van meet en regeltechniek. Het zwaartepunt van deze training is de praktijk. De cursist gaat aan de slag met operationele klimaatinstallaties en praktijkopdrachten welke afgestemd zullen worden op het niveau van de cursist. De praktijkopdrachten zijn gebaseerd op voorbeelden en werkopdrachten uit de praktijk. Compleet met tekeningen, schema’s, documentatie en gereedschappen zoals de monteur dat in het werk tegenkomt. Na het volgen van de cursus ‘Meet en regeltechniek’ is de cursist in staat om zelfstandig een storing aan te nemen, te analyseren en een onderbouwde conclusie te trekken.

new_releases Gratis met STAP-budget assessment Vakmodule how_to_reg Gevorderden payment € 385.00 (excl BTW)* place Amsterdam event Vr 22 sep (+1 andere datum)
 • group 4-6 pers.
 • forum nl
 • schedule Studiebelasting: 1 Dag
 • date_range Lesbijeenkomsten: 1 Dag/meerdere avonden
 • event_note Doorlooptijd: 1 Dag
 • Vragen, of advies nodig? +31(0)88 1600 580 of

  Voor wie

  Je hebt al enige ervaring opgedaan met klimaatinstallaties en wilt graag leren hoe je (eenvoudige) storingen in deze installaties kunt lokaliseren en verhelpen.

  info Om deel te kunnen nemen aan de vakmodule ‘Storing zoeken in klimaatinstallaties’, dien je de vakmodule 'Klimaat techniek in de praktijk' afgerond te hebben, of soortgelijke ervaring te hebben opgedaan.

  Vakmodule opzet

  Methodiek Vakwijs: Vakwijs heeft deze cursus opgezet middels een efficiënte vorm van Blended Learning. De cursist zal middels e-learning starten met de theorie, daarna volgen testen over deze theorie, het klassikaal behandelen van de lesstof en het uitvoeren van individuele praktijkopdrachten.

  Inhoud

  In deze praktische cursus komen de volgende onderwerpen aan bod met daarbij de koppeling naar de praktijk middels specifieke werkopdrachten:

  • Systematisch en gestructureerd storingen zoeken
  • Systematisch meten
  • Gebruik juiste meetmiddelen (bv. duspol vs. multimeter)
  • Storingsanalyse

  Maatwerk mogelijkheden

  Meer informatie over prijzen en mogelijkheden zijn op te vragen via de offerteknop!

  Vereiste kennis & ervaring

  Om deel te kunnen nemen aan de vakmodule ‘Storing zoeken in klimaatinstallaties’, dien je de vakmodule 'Klimaat techniek in de praktijk' afgerond te hebben, of soortgelijke ervaring te hebben opgedaan.

  Ieder van deze cursussen is voldoende basis om mee in te stromen:

  Aandachtspunten

  • Om deel te kunnen nemen aan de vakmodule ‘Storing zoeken in klimaatinstallaties’, dien je de vakmodule 'Klimaat techniek in de praktijk' afgerond te hebben, of soortgelijke ervaring te hebben opgedaan.

  • Na het afronden van dit traject krijgt de cursist een certificaat waarin de behandelde lesstof wordt vermeld.

  • Annuleringen volgens de algemene leveringsvoorwaarden van de NRTO:
   NRTO-keurmerk.png

  Ben je 18 jaar of ouder? En werk je in loondienst, als flexwerker of als zelfstandige of zzp-er? Of ben je werkzoekende? Dan kun jij dankzij het stap-budget tot €1000,- per jaar terugkrijgen! * Zo lang het budget strekt.  info {{ ifCurrentPeriodUnavailable('Er is voor de huidige periode geen STAP-budget meer beschikbaar.') }} De eerstvolgende aanvraagperiode start per {{nextAvailableTrancheMonth}}.

  Startdata & locaties

  Startdata Locatie Prijs Beschikbaarheid
  Vrijdag 22 september 2023 08:30-15:30
  1 dag waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
  Vakwijs Trainingscentrum Amsterdam € 385 
  Vrijdag 19 januari 2024 08:30-15:30
  1 dag waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
  Vakwijs Trainingscentrum Amsterdam € 385 
  Cursus wordt ingepland bij voldoende inschrijvingen
  1 Dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
  nader te bepalen € 385 (netto)

  Over Vakwijs

  Techniek is overal, in de industrie maar ook in het dagelijks leven. Als het goed werkt, merk je er niets van. Hierop worden cursisten bij Vakwijs getraind in eigen trainingscentra.

  Vakwijs biedt praktijkgerichte technische opleidingen in 8 trainingscentra door heel Nederland. De opleidingen met directe koppeling aan de praktijk worden aangeboden op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, meet- en regeltechniek, procestechniek en metaal/werktuigbouw.

  Voeg uw resultaat toe op Linkedin!

  Heeft u een cursus met succes afgerond? Voeg het toe aan uw Linkedin profiel via onderstaande knop!

  LinkedIn Add to Profile button
  ;

  Techniek in praktijk arrow_forward_ios

  Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
  “Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

  Planning

  Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

  Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

  Locaties

  Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

  Vakwijs heeft 8 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam en Den Bosch aangeboden.

  Inclusief lesmateriaal

  Het lesmateriaal is standaard inbegrepen in onze vakmodules. Zowel digitaal via ons leerplatform, als fysiek in de vorm van lesmappen.

  360-view

  360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

  Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

  Startdata & locaties

  LOADING ...