Adresgegevens Vakwijs Maarssen (theorie-centrum)

Adres en route voor Vakwijs Theoriecentrum Maarssen

Bisonspoor 5405B - Tower Berlin
3605LT Maarssen
Tel: 088 1600 580

Route naar Maarssen met het openbaar vervoer

Voor een reisadvies met de juiste tijden klik je op: ov-planner.
Vul bij de OV-planner als eindpunt in: Straat: “Winkelcentrum Bisonspoor” Plaats: “Maarssen”.

Wanneer je met het openbaar vervoer komt, stap dan uit bij Station Maarssen. Vanuit het station loop je direct het winkelcentrum Bisonspoor in. Loop door het winkelcentrum naar Tower Berlin, bel daar aan op nummer 5405B en ga met de lift naar de 4e verdieping.

Route naar Maarssen met de auto

Parkeren kan gratis bij het winkelcentrum.

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Het lesmateriaal is standaard inbegrepen in onze vakmodules. Zowel digitaal via ons leerplatform, als fysiek in de vorm van lesmappen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...