Adresgegevens Vakwijs Maarssen (theorie-centrum)

Adres en route voor Vakwijs Theoriecentrum Maarssen

Bisonspoor 5405B - Toren B
4e verdieping
3605LT Maarssen
Tel: 088 1600 580

Route naar Maarssen met het openbaar vervoer

Voor een reisadvies met de juiste tijden klik je op: ov-planner.
Vul bij de OV-planner als eindpunt in: Straat: “Winkelcentrum Bisonspoor” Plaats: “Maarssen”.

Station Maarssen is op slechts enkele minuten van ons kantoor. Als je het station uit komt, neem je de trap (of lift) naar beneden, steek je over en loop je onder het gebouw aan de overkant door. Vervolgens steek je over en loop je tussen het winkelcentrum en de parkeergarage rechtdoor. Neem de ingang van het winkelcentrum bij de Albert Heijn en loop door tot het grote binnenplein. Ga voor het plein naar links (bij de kaaswinkel). Na ongeveer 25 meter zie je rechts een glazen deur met “Toren B”. Ga daar naar binnen. Bij de volgende deur (rechts) kun je via het digitale paneel bij ons aanbellen. Vervolgens neem je de lift naar de 4e verdieping. Op de 4e verdieping ga je links door de deur en vervolgens rechts. Ons kantoor bevindt zich in de linkerhoek.

Route naar Maarssen met de auto

Parkeren kan gratis bij het winkelcentrum. Parkeren kan je het beste in de nieuwe parkeergarage van Bisonspoor. Deze kun je niet missen: het is het eerste grote gebouw op de Safariweg aan de linkerkant. Parkeren is de eerste 4 uur gratis. Ga naar de begane grond, steek over en neem de ingang van het winkelcentrum Albert Heijn. Loop door tot het grote binnenplein. Ga voor het plein naar links (bij de kaaswinkel). Na ongeveer 25 meter zie je rechts een glazen deur met “Toren B”. Ga daar naar binnen. Bij de volgende deur (rechts) kun je via het digitale paneel bij ons aanbellen. Vervolgens neem je de lift naar de 4e verdieping. Op de 4e verdieping ga je links door de deur en vervolgens rechts. Ons kantoor bevindt zich in de linkerhoek.

 

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...