Over Vakwijs

Trainingscentra voor een directe koppeling theorie met praktijk.

Vakwijs heeft 7 trainingscentra door het land. Wij bieden praktijkgerichte technische opleidingen, trainingen en cursussen in de elektro-, installatie-, metaal-, las-, meet-en regel- en procestechniek in een levensechte veilige gecontroleerde omgeving.

Corona maatregelen

  • Vakwijs is per 1 mei weer opgestart met het geven van praktijkgerichte trainingen.
  • Alle noodzakelijke maatregelen op het gebied van 1,5 meter afstand, hygiëne, groepsgrootte en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn getroffen.
  • Planningen op de website worden voortdurend aangepast!

Lees meer over de corona maatregelen in dit nieuwsitem.

Technische cursussen voor particulier en bedrijf

Weinig motivatie tot bijscholing? Uren hangen in een leslokaal, en tot de conclusie komen dat de stof toch wel ver weg ligt van de dagelijkse praktijk? Het is een bekende afknapper, en verlaagt de animo tot bijscholen significant.Vakwijs gelooft in onderzoekend en ontwerpend leren. Cursisten krijgen uitdagende opdrachten om zelf tot vragen en oplossingen te komen. En altijd met een hoog percentage praktijktraining. Daarmee kunnen we het niveau aanpassen aan de individuele cursist, en elke cursus zo veel mogelijk individueel maatwerk meegeven.

Vakwijs technische opleidingen is de enige landelijke specialist voor vaktechnische trainingen. Vanuit 7 trainingscentra in Nederland leren uw medewerkers theorie aan praktijk te koppelen, door een efficiënte vorm van Blended Learning: E-learning, testen, en het uitvoeren van praktijkopdrachten, waar nodig met theoretische onderbouwing.

Met realistische simulaties en levensechte praktijkopstellingen binnen onze opleidingscentra worden uw medewerkers niet alleen op praktische vaardigheden getraind maar ook op het gebied van beroepshouding, kostenbewustzijn, veiligheid en timemanagement.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn alvast van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Planning

Planning

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Eigen trainingscentra en practicums arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 7 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Praktijkervaren instructeurs

Startdata & locaties

LOADING ...