Nieuws

07-07-2017
Diploma-uitreiking van de inhouse lascursus bij Knapen services

diplomauitreiking knapen serivces

Vorige week was de diploma-uitreiking van de inhouse lascursus bij Knapen services in Deurne. Een groep van in totaal 13 cursisten kreeg het lascertificaat uitgereikt van Vakwijs lasdocent Aart van Hemert.

diplomauitreiking knapen serivces

De 13 cursisten hebben de afgelopen weken in 20 lesavonden de cursus MIG aluminium van Vakwijs gevolgd. 

Deze MIG cursussen werden uitgevoerd in aluminium en omvatte hoeklassen in verschillende posities. De I-las is op niveau 2 onder de hand uitgevoerd. Verder werd er een plaat/pijp verbinding gelast door middel van een staande hoeklas met een a-hoogte van 2 mm.

In de theorie is behandeld:

  • processen en apparatuur
  • materiaalgedrag bij het lassen
  • constructies
  • uitvoering

Zowel ervaren als onervaren lassers namen aan deze cursusavonden deel, ze hebben bewezen het lascertificaat MIG aluminium niveau 1 of 2, uitgegeven door NIL (het Nederlands Instituut voor Lastechniek) waard te zijn.

De avond werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijk diner. Gefeliciteerd!

Lees meer over onze lascursussen https://www.vakwijs.nl/cursus/lascursus

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...