NIEUWE WEBSITE

contact button

Stagemarkt - SBB erkend leerbedrijf

Vakwijs is met haar verschillende trainingscentra, onderdeel van Goflex Young Professionals B.V.
Je kunt bij ons stage lopen of solliciteren voor een leer-werkplek. Dat gebeurt meestal niet in het trainingscentrum, maar buiten de deur, bij één van onze opdrachtgevers.

 

Een leer-werkplek

Je hebt er vast wel eens van gehoord, leren en werken tegelijk.

Goflex is een gespecialiseerd opleidingsbedrijf in de techniek, wij leiden onze leerlingen op voor onze opdrachtgevers. Dit zijn over het algemeen de grotere installateurs, hierbij kun je denken aan; Croonwolter&dros, ENGIE, Kuijpers, BAM, Strukton en Stork. Deze bedrijven zijn vooral actief in de werktuigbouw, metaal / lassen, leerwerkplek elektrotechniek, opleiding mechatronica, en opleiding installatietechniek.

Goflex is als erkend leerbedrijf voornamelijk ingericht op het op de werkplek opleiden van leerlingen, leren en werken tegelijk [Beroeps Begeleidende Leerweg / BBL]. Hierbij krijg je één dag óf twee avonden in de week theorieles op het ROC en de rest van de dagen leer je in de praktijk bij één van onze opdrachtgevers.

sbb erkend leerbedrijf techniek

 

Lees meer over leren en werken in de techniek op de site van Goflex >>

 

Een stageplek

Als je nog niet toe bent aan een leerwerkplek, bijvoorbeeld omdat je nog op het VMBO zit, maar wel een stage wilt gaan lopen, kunnen wij je wellicht ook verder helpen.

Of het nou een lintstage, snuffelstage, blokstage of wat voor stage dan ook, als jij een stage in de techniek wilt gaan lopen kunnen wij misschien een plek bij onze opdrachtgevers voor jou verzorgen.

 

Lees meer over stage in de techniek op de site van Goflex >>

Locaties

 

 

VAKWIJS-LOCATIES

Vakwijs heeft trainingscentra in Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Goes, Groningen, Schiedam en Stein.

 

 

Go to top