Nieuws

09-06-2023
Vakwijs opleidingen verzekert continuïteit lasopleidingen met doorstart Lasschool PomWeld

Vakwijs Heerhugowaard2

We hebben met Vakwijs een belangrijke stap gezet met de doorstart van de lasschool van het recentelijk failliet verklaarde PomWeld. Deze doorstart garandeert de klanten van PomWeld lasopleidingen de voortzetting van hun lasopleiding met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht waar zij aan gewend zijn. Bovendien opent deze overname nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling voor Vakwijs.

Lassen in Heerhugowaard
Met deze trainingslocatie in Heerhugowaard kunnen wij onze opdrachtgevers nu op negen plaatsen in Nederland bedienen met praktijkgerichte cursussen in de techniek. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat het aanbod aan lasopleidingen in Noord-Holland gewaarborgd blijft," aldus Peter van Winssen, directeur van Vakwijs. "Daarnaast kunnen de voormalige opdrachtgevers van PomWeld Lasopleidingen nu bij Vakwijs terecht voor niet alleen handvaardigheidsopleidingen, visuele inspectie opleidingen en lascertificeringen, maar ook voor Laskaderopleidingen zoals IWP, IWT en EWCP. Bovendien is het fijn dat we met deze overname de gedupeerde cursisten de kans kunnen bieden om hun opleiding af te maken zonder extra kosten."

Doorstart lasopleidingen
Met de doorstart van de lasschool kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden en profiteren klanten van het brede scala aan trainingen dat wordt aangeboden. Als ervaren opleider begrijpen wij de behoeften van cursisten en hechten we grote waarde aan persoonlijke aandacht en hoogwaardige kwaliteit. Om deze reden zal de ervaren instructeur van PomWeld Lasopleidingen aan boord blijven om de nieuwe cursisten dezelfde vertrouwde persoonlijke begeleiding te bieden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de doorstart van Vakwijs alleen betrekking heeft op de lasopleidingen. Verkoop, verhuur, reparatie, onderhoud, validatie, inspectie, certificering, kwaliteitsborging en lasautomatisering vallen uitdrukkelijk buiten de reikwijdte van deze doorstart. Onze focus ligt uitsluitend op het verzorgen van technische trainingen.

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...