Nieuws

01-12-2016
Training "Werkplekbegeleiden" Scheer & Foppen Installatietechniek B.V.

In opdracht van Scheer & Foppen Installatietechniek B.V. heeft Kristian Kruijswijk, Adviseur opleiding & ontwikkeling vanuit Vakwijs B.V. de training "Werkplekbegeleiden" gegeven aan 13 enthousiaste Scheer & Foppen Installatietechniek B.V. medewerkers. Ze hebben onder andere stilgestaan bij de opbouw van het (mbo)onderwijs, het belang van opleiden en met name geoefend met drie belangrijke handvatten voor het begeleiden van leerlingen op de werkvloer: doelen stellen, instructie geven en feedback geven. Bedankt voor jullie inzet een veel succes met het begeleiden van leerlingen op de werkvloer!

SenF

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn alvast van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Planning

Planning

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Eigen trainingscentra en practicums arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 7 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Praktijkervaren instructeurs

Startdata & locaties

LOADING ...