Nieuws


Scholingsvoucher tot € 1500,- voor bijscholing bij Vakwijs!

voucher opleiding wijtechniek vakwijs

Voucher voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Investeren in jezelf is essentieel voor je ontwikkeling. Daarom is bijscholing nog makkelijker gemaakt! De Vakraad Metaal & Techniek stelt namelijk vouchers voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor alle medewerkers in de technische installatiebranche. Daardoor kunnen de kosten flink verlaagd worden, in sommige gevallen zelfs naar €0.


Wat kun je met de voucher?

De voucher kun je inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt tot € 1500,- voor bijscholing. Je bent vrij om zelf een opleiding of cursus te kiezen die nuttig is voor jouw ontwikkeling binnen de installatiebranche.

  • Tot € 1500,- voor bijscholing
  • Kies zelf een opleiding of cursus (met hulp van een coach)
  • Inzetbaar voor meerdere opleidingen of cursussen
  • Je hoeft je werkgever niet verplicht in te lichten
  • Verrekening vindt rechtstreeks met de opleider plaats

Hoe vraag je een voucher aan?

Wil jij gebruik maken van een voucher? Maak dan een afspraak met een loopbaancoach of adviseur arbeidsmarkt. Een loopbaancoach helpt jou bij het ontwikkelen vanuit je huidige werk. Bijvoorbeeld als je zoekt naar nieuwe loopbaanmogelijkheden. De adviseur arbeidsmarkt helpt jou met het bijscholen voordat je met een nieuwe baan start. Bijvoorbeeld als je wil gaan werken in de installatietechniek. Met behulp van je coach of adviseur kies je vervolgens een geschikte opleiding of cursus. De coach of adviseur vraagt dan voor jou de voucher aan.

Voor een loopbaancoach neem contact op met een van de onderstaande vakbonden:

  • FNV
  • CNV Vakmensen
  • De Unie

Voor een adviseur arbeidsmarkt neem contract op met het Servicepunt arbeidsmarkt mobiliteit van Wij Techniek op 0800 - 6061 of servicepunt@wij-techniek.nl.

Let op: de vouchers zijn nog tot en met 31 maart 2021 aan te vragen.

Of neem contact op met een coördinator van Vakwijs > contact

Wat zijn de voorwaarden?

Je mag voor meerdere opleidingen een voucher aanvragen. Voorwaarde is wel dat het totaalbedrag van al je vouchers onder de €1500 (inclusief btw) blijft. Alle kosten boven dit bedrag moet je zelf betalen. Als je bij je eerste aanvraag die €1500 niet volledig benut, mag je nog een volgende aanvraag doen. Deze volgende aanvraag wordt alleen goedgekeurd als het totaalbudget van de Vouchers nog toereikend is.

Verder is het noodzakelijk dat je bij een bedrijf werkt dat aangesloten is bij Wij Techniek. Ook als je nog niet bij het bedrijf werkt, maar al wel een ondertekend contract hebt, mag je de voucher aanvragen. Je hoeft je werkgever niet verplicht in te lichten dat je een opleiding of cursus gaat doen. De voucher is nog tot en met 31 maart 2021 aan te vragen.

Meer informatie vind je in het Reglement voucher Vakraad.

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...