Nieuws

04-02-2016
Opening nieuw Vakwijs trainingscentrum

Vakwijs trainingscentrum Amsterdam

Vakwijs trainingscentrum Amsterdam

PERSBERICHT
3 februari 2016

Opening nieuw Vakwijs trainingscentrum

Dinsdag 2 februari 2016 is de nieuwe vestiging van Vakwijs Opleidingen aan de Basisweg in Amsterdam geopend. De Amsterdamse Wethouder van Economische Zaken Kajsa Ollongren verrichte de openingshandeling in aanwezigheid van ruim 200 medewerkers, klanten en relaties uit bedrijfsleven en overheid. Met een druk op de knop werd met veel spektakel een volledige fabriekslijn voor de productie van flesjes vruchtensap in bedrijf gesteld, één van de levensechte praktijkopstellingen waar Vakwijs om bekend staat.

Wethouder Kasja Ollongren liet in haar toespraak haar licht schijnen over het belang van techniekopleidingen voor Amsterdam en verraste het aanwezige publiek met de mededeling dat Vakwijs twee vluchtelingen gaat opleiden en op een leerbaan gaat plaatsen. Koen Overtoom van het Havenbedrijf Amsterdam nam de aanwezigen mee in het belang van opleidingsfaciliteiten voor de aantrekkelijkheid van Amsterdam en de Amsterdamse Haven als vestigingslocatie. Daarnaast werden er convenanten getekend met vertegenwoordigers van het Regio College, het Nova College en het ROC van Amsterdam, waarin de bestaande samenwerkingsafspraken en de toekomstige intenties tussen Goflex en Vakwijs en het regionale MBO worden bekrachtigd.

Peter van Winssen, directeur van Vakwijs Opleidingen kijkt terug op een geslaagde dag: “De opkomst was grandioos, er zijn mooie woorden gesproken en afspraken bekrachtigd. Maar ik ben vooral blij dat we meer dan 200 mensen hebben laten zien wat we kunnen en hoe mooi het techniekvak toch eigenlijk is.”

Vakwijs Opleidingen is specialist op het gebied van technische trainingen en opleidingen binnen een levensechte context. Met zeven trainingscentra door heel Nederland is Vakwijs in staat om klanten in hun eigen regio te bedienen. Vakwijs Amsterdam is verhuisd van een beperkte opleidingsruimte van 200m2 naar een faciliteit van ruim 1100m2 op de Basisweg. Hiermee staat een opleidingslocatie met een enorm potentieel klaar om opleidingsvragen te vertalen naar modulaire, levensechte praktijkgerichte trainingen.

 

Meer foto's vind u hier: Facebook Vakwijs Amsterdam

 

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...