Nieuws

09-02-2023
De opleiding F-gassen categorie 2 nu ook in Schiedam

Samenwerking Vakwijs en Studium F gassen opleiding

Omdat er met name vanuit regio Rotterdam veel vraag is naar F-gassen categorie 2 opleidingen, hebben we onze samenwerking met Vakwijs uitgebreid. “Daarmee breiden we niet alleen onze locaties uit, maar zorgen we er ook voor dat het aanbod van koeltechnische cursussen toegankelijker wordt in deze regio”, aldus Operationeel Manager van Studium, Peter Koelewijn.

Samenwerking Vakwijs
Vakwijs directeur Peter van Winssen geeft aan dat deze samenwerking ervoor zorgt dat we als Vakwijs ons aanbod binnen de Energietransitie verder kunnen uitbreiden. “Ons trainingscentrum biedt de juiste voorzieningen voor het bieden van de F-gassen categorie 2 opleidingen. En deze cursus is de vereiste opstap wanneer iemand wil gaan werken met en aan warmtepompen. Mooi dat we dit aan ons aanbod kunnen toevoegen”

De opleiding
Maandag 6 maart 2023 start de opleiding F-gassen categorie 2 van Studium bij het Vakwijs trainingscentrum in Schiedam. De opleiding duurt in totaal 8 weken en is bedoeld voor monteurs die (gaan) werken aan airconditioning, warmtepompen voor gebouwen, kantoren, woonhuizen, horecagelegenheden etc.

Bij een goed resultaat ontvangt de cursist het diploma ‘F-gassen categorie 2’ inclusief pasje om dit in de praktijk aan te kunnen tonen.

F-gassen Categorie 2 >

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

procestechniek-cursus

Vakwijzer arrow_forward_ios

Gebruik de vakwijzer om je traject vorm te geven of maak een selectie uit de vakopleidingen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...