Nieuws

03-05-2016
Ben je technisch onderlegd en wil je je kennis overdragen?

OPEN VAKWIJS


De Open Vakwijs Schiedam staat gepland op

zaterdag 21 mei 2016 van 10:00h tot 11:30h

Op zaterdag 21 mei 2016, van 10:00h tot 11:30h, organiseert Vakwijs Opleidingen op het trainingscentrum in Schiedam de Open Vakwijs voor (toekomstige) freelance docenten in de techniek. We nodigen u van harte uit om ook te komen.

OPEN VAKWIJS

Wat is Open Vakwijs?
Open Vakwijs is gebaseerd op het bekende “Open Coffee” concept voor ZZP-ers, freelancers, ondernemers en anderen die elkaar ontmoeten om kennis te maken, kennis te delen te netwerken en uiteraard om koffie te drinken.

Vakwijs Opleidingen is met zeven trainingscentra specialist op het gebied van technische trainingen en opleidingen binnen een levensechte context. Vanwege onze groeiplannen komen wij graag in contact met iedereen die het leuk vindt om zijn of haar kennis over te dragen, als praktijktrainer,  theoriedocent of via het schrijven van lesmateriaal.

Globaal programma
Op deze ochtend staat kennismaken centraal. Vakwijs verzorgt een ontvangst met koffie, daarna volgt een presentatie van onze visie en ambities, gevolgd door  een rondleiding door het trainingscentrum. We vertellen u graag over de  wensen van en mogelijkheden bij Vakwijs en horen graag waar dit aansluit bij uw diensten en competenties, om zo een wederzijdse relatie aan te gaan.

Kom langs!
Kom langs en neem gerust iemand mee voor wie dit ook interessant is.


Aanmelden kan door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Locatiegegevens:

Vakwijs
Daniel Pichotstraat 10
3115 JB Schiedam

 

Ps: wilt u zich direct aanmelden als freelancer in ons register, klik dan hier

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Het lesmateriaal is standaard inbegrepen in onze vakmodules. Zowel digitaal via ons leerplatform, als fysiek in de vorm van lesmappen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...