NIEUWE WEBSITE

contact button

Trainingscentra voor een directe koppeling theorie met praktijk.

Vakwijs heeft 7 trainingscentra door het land. Wij bieden praktijkgerichte technische opleidingen, trainingen en cursussen in de elektro-, installatie-, metaal-, las-, meet-en regel- en procestechniek in een levensechte veilige gecontroleerde omgeving.

Onze missie:

De expert in het opleiden van vaktechnici

Technische cursussen voor particulier en bedrijf

Weinig motivatie tot bijscholing? Uren hangen in een leslokaal, en tot de conclusie komen dat de stof toch wel ver weg ligt van de dagelijkse praktijk? Het is een bekende afknapper, en verlaagt de animo tot bijscholen significant.Vakwijs gelooft in onderzoekend en ontwerpend leren. Cursisten krijgen uitdagende opdrachten om zelf tot vragen en oplossingen te komen. En altijd met een hoog percentage praktijktraining. Daarmee kunnen we het niveau aanpassen aan de individuele cursist, en elke cursus zo veel mogelijk individueel maatwerk meegeven.

Vakwijs technische opleidingen is de enige landelijke specialist voor vaktechnische trainingen. Vanuit 7 trainingscentra in Nederland leren uw medewerkers theorie aan praktijk te koppelen, door een efficiënte vorm van Blended Learning: E-learning, testen, en het uitvoeren van praktijkopdrachten, waar nodig met theoretische onderbouwing.

Met realistische simulaties en levensechte praktijkopstellingen binnen onze opleidingscentra worden uw medewerkers niet alleen op praktische vaardigheden getraind maar ook op het gebied van beroepshouding, kostenbewustzijn, veiligheid en timemanagement.

Go to top