NIEUWE WEBSITE

contact button

Vakwijs Opleidingen is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bekijk ons aanbod in elektrotechnische cursussen. Een divers aanbod van praktijkgerichte algemene opleidingen elektrotechniek, toepasbaar in de utiliteit, industrie en infra. Maar ook vele modulair opgebouwde trainingen op specifieke elektrotechnische onderdelen.

Meer over elektrotechniek

Instrumentatie

Meet- en regeltechniek / instrumentatie

Bekijk ons aanbod in cursussen meet- en regeltechniek / instrumentatie. Zeer uitgebreid aanbod opleidingen en cursussen omtrent werken met technische systemen voor het meten, regelen en besturen van machines en productieprocessen.

Meer over M&R / instrumentatie

 

Installatietechniek

Installatietechniek

Bekijk ons aanbod installatietechnische cursussen. Opleidingen en cursussen gericht op het installeren of onderhouden van complete installaties die duurzaam, veilig en betrouwbaar zijn. Van ketelpracticum tot service en onderhoud van WKO en warmtepompen.

Meer over installatietechniek

Koudetechniek

Koudetechniek

Bekijk ons aanbod aan koudetechniek cursussen. Cursussen en trainingen op het gebied van professionele koudetechniek, f-gassen, warmtewisselaar, luchtbehandeling, comforttechniek en industriële koeltechniek.

Meer over koudetechniek

 

Lassen

Lascursussen

Bekijk ons aanbod aan lascursussen. Wij bieden lascursussen voor allle lastechnieken: Tig, Mig, Mag, BmBE en Autogeen. Van introductiecursussen voor beginners tot lasopleidingen met NIL-certificaat.

Meer over lascursussen

fitter

Flensmonteur / pijpfitten

Bekijk ons aanbod aan fitterstrainingen. Voor constructiewerkers / pijpfitters bieden wij o.a. de cursussen isometrisch tekenen en tekening lezen volgens verschilende projecties. Ook is praktijktraining mogelijk op inmeten, uitslagen maken, technisch tekenen, slijpen, lassen, bevelen en hechten.

Meer over pijpfitten / bankwerken

 

Rotating

Rotating / maintenance

Bekijk ons aanbod in cursussen rotating en maintenance. Cursussen voor (maintenance) monteurs voor het afstellen van pompen, motoren, tandwielen, kettingen, V-snaren, lagers en afdichtingen.

Meer over rotating / maintenance

Werktuigbouw

Werktuigbouwkunde

Bekijk ons aanbod aan cursussen werktuigbouw. Technische trainingen voor werken aan werktuigbouwkundige toestellen en opstellingen in aandrijftechniek, constructies, machinebouw, geregelde systemen en thermodynamica.

Meer over werktuigbouwkunde

PROCESTECHNIEK

Procestechniek

Bekijk ons aanbod aan cursussen procestechniek. Technische cursussen voor eenieder die zich bezighoudt met het ontwerp, en de bedrijfsvoering, de bediening, van installaties uit de procesindustrie. Dit vakgebied bestaat uit een deel werktuigbouwkunde, elektrotechniek en chemie, en heeft doorgaans een hoop te doen met regeltechniek.

Meer over procestechniek
 
Go to top