NIEUWE WEBSITE

contact button

Voor de belangrijkste industriële veiligheidstrainingen kunt u terecht bij Vakwijs Opleidingen, zoals VCA basis , VCA VOL, NEN 1010, NEN 3140, ATEX basiskennis en werken met flensverbindingen met of zonder protocol. Voor diverse van deze trainingen is een online versie beschikbaar. Ook voor andere SOG trainingen kunt u bij Vakwijs Opleidingen terecht, wij helpen u graag met advies of regelen het gehele traject.

VCA

VCA-cursussen

Bekijk ons aanbod in VCA-curssussen De VGM Checklist Aannemers (VCA) eist dat medewerkers in de branche / industrie voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu).

Meer over VCA

NEN

NEN-cursussen

Bekijjk ons aanbod in NEN-cursussen Werken volgens Bouwbesluit, juist ontwerpen en aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties. Of leren om zelfstandig aan schakelkasten en groepenkasten te kunnen werken en uiteindelijk benoemd te worden tot vakbekwaam persoon.

Meer over NEN

 

LOTOTO

LOTOTO-cursus

Bekijk ons aanbod in LOTO-cursussen In samenwerking met cbt bieden we de Loto-cursussen aan, gedurende het onderhoud en schoonmaken van installaties dienen zich andere risico's aan dan tijdens een operationeel proces.

Meer over Lock-out Tag-out

ATEX

ATEX-cursussen

Bekijk ons aanbod in ATEX-cursussen We bieden ATEX zowel als e-learning als regulier aan. Ondernemingen met explosiegevaarlijke zones zijn volgens de Arbowet verplicht de explosieveiligheid te waarborgen.

Meer over ATEX

 

TWIN-FERRULE

Twin Ferrule cursussen

Bekijk ons aanbod in Twin Ferrule cursussen De Twin Ferrule fitting wordt gebruikt in kleine meet- en signaalleidingen (tubing). Met deze knelkoppeling worden de leidingdelen aan elkaar verbonden. In deze SOG training wordt alle theorie en praktijk (buigen, monteren) omtrent Twin Ferrule verbindingen behandeld.

Meer over Twin Ferrule

 

Flensverbinding

Cursus flensverbindingen

Bekijk ons aanbod in cursussen flensverbindingen Door training aan een zogenaamde"flensboom" leert de cursist op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier lage druk flensverbindingen openen en lekdicht sluiten.

Meer over flensverbindingen

Go to top