NIEUWE WEBSITE

contact button

Portfolio Vakwijs opleidingen

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod, tegen lage prijzen. Wij bieden: een scala aan vaktechnische trainingen de belangrijkste SOG veiligheidstrainingen uitgebreide maatwerk oplossingen assessments en niveaubepaling testen.

Vaktechnische Trainingen

Vakwijs Opleidingen is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

  • Elektrotechniek
  • Meet-& regeltechniek en instrumentatie
  • Installatietechniek
  • Lassen
  • Pijpfitten
  • Bankwerken / constructiebankwerken
  • Voor een verdere opsomming van de verschillende trainingen klikt u op het vakgebied, of in het menu.

Veiligheidsopleidingen (SOG)

Voor de belangrijkste industriële veiligheidstrainingen kunt u terecht bij Vakwijs Opleidingen, zoals VCA basis , VCA VOL, NEN 1010, NEN 3140, ATEX basiskennis, en werken met flensverbindingen met of zonder protocol. Voor diverse van deze trainingen is een online versie beschikbaar. Ook voor andere SOG trainingen kunt u bij Vakwijs Opleidingen terecht, wij helpen u graag met advies of regelen het gehele traject.

Maatwerk oplossingen

Vakwijs kan door haar modulaire aanpak, tegen lage tarieven, maatwerk trainingen samenstellen en geven. Met relatief kleine groepsgroottes, en op de praktijk afgestemde lesstof, verzekert u zich van de meest effectieve trainingen. Snel, niet duur, en passend voor uw situatie.

Niveaubepalingssessies

Vakwijs verzorgt binnen de vakgebieden Elektrotechniek, Meet-&Regeltechniek, Installatietechniek, Pijpfitten en Lassen ook niveaubepalingssessies. In één dag wordt er middels een praktisch en theoretisch assessment beoordeeld op welk niveau de deelnemer acteert. Handig als u wilt weten of die ene sollicitant ook daadwerkelijk kan wat er op zijn cv staat, of wanneer u voor een project een groep uitzendkrachten inleent, en verzekerd wilt zijn dat ze de juiste capaciteiten hebben. Maar ook als u uw medewerker wil scholen, en een goede nulmeting nodig heeft voor de juiste scope, kunt u bij Vakwijs Opleidingen terecht.

E-learning

Vakwijs online e learning

Ons eigen online platform "Vakwijs online" biedt ons de mogelijkheid om 24-7 en overal theoretische stof aan te kunnen bieden. Deze online cursussen zijn interactief opgezet met instructievideo's, trainingsvragen etc.

login op https://online.vakwijs.nl

Go to top