Nieuws

29-04-2020
Lasinstituut en Vakwijs opleidingen slaan de handen ineen voor de sMLT en IWT in Rotterdam

de groot

Vanuit een gezamenlijke inventarisatie van de las-technische opleidingsbehoefte, is in de regio Rotterdam een mooie nieuwe samenwerking ontstaan.

Vanaf aankomend opleidingsseizoen zullen Vakwijs en het Lasinstituut samen het traject S-MLT->IWT gaan oppakken. Op de welbekende locatie van Vakwijs te Schiedam, zal onze gezamenlijke kandidatenpool in regio Rotterdam vanaf dit najaar starten met de S-MLT (schakelcursus IWT).  

Met het diploma S-MLT op zak (of overige voorgeschreven toelatingseisen) kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de IWT, welke plaatsvindt bij het Lasinstituut op locatie Rotterdam (RDM-kade). Net als in Breda, beschikt het Lasinstituut ook in Rotterdam over een schitterende praktijkruimte. Hier kan aan de hand van demonstraties en practica een levendiger beeld worden geschetst van hetgeen gedurende de lessen wordt behandeld. Overigens worden zowel de S-MLT als IWT in Breda gewoon verzorgd door het Lasinstituut.  

Meer weten? Neem contact met ons op!

Techniek in praktijk arrow_forward_ios

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken.
“Betekenisvolle ervaring” noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 8 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Het lesmateriaal is standaard inbegrepen in onze vakmodules. Zowel digitaal via ons leerplatform, als fysiek in de vorm van lesmappen.

360-view

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.

Startdata & locaties

LOADING ...