BEL ME TERUG

contact button

CURSUS-TIG-LASSEN

Toepassing

De cursus op het derde niveau wordt gegeven in aluminium. Deze cursus is gericht op het behalen van het diploma op niveau 3.

Bestemd voor

Deze cursus is bestemd voor TIG-lassers die zich verder willen bekwamen in de diverse lasposities in aluminium. Bovendien biedt deze cursus de mogelijkheid om het startniveau te behalen voor de cursus op niveau 4.

Cursusomschrijving

De cursus wordt uitgevoerd in aluminium. Pijp en plaat worden in alle lasstanden gelast. De V-las verticaal opgaand wordt röntgentechnisch beoordeeld. Deze beoordeling dient positief te zijn voor het behalen van het diploma op niveau 3.

In de theorie wordt behandeld:

  • processen en apparatuur
  • materiaalgedrag bij het lassen
  • constructies
  • uitvoering
  • tekeninglezen

Vooropleiding

Een vooropleiding TIG NIL niveau 2 is vereist.

Duur en groepsgrootte

Deze cursus duurt 12 tot 15 werkdagen. De cursus wordt meestal in groepsverband gegeven, zodat u meerdere kandidaten uit uw organisatie kunt aanmelden. Het is echter ook mogelijk om individuele kandidaten op te geven tijdens één van de open inschrijfmomenten die door Vakwijs worden georganiseerd.

Cursuskosten

De cursuskosten bedragen € 3.110,- (ex. BTW).
Alle documentatie en de examens zijn bij deze prijs inbegrepen.

Afsluiting

De examens worden afgenomen en beoordeeld onder auspiciën van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Men komt in het bezit van een Europees erkend diploma.


Waar te volgen

Onze lascursussen zijn te volgen in Den Bosch en Schiedam.

Training op uw eigen locatie is mogelijk in overleg.


 

Interesse in deze cursus?

 

Meer informatie?

Contact

 


Deze cursus is nog niet gepland. Wanneer u zich hieronder inschrijft en uw wensen noteert, gaan wij ermee aan de slag. Zodra we voldoende deelnemers hebben of als we een goed alternatief hebben, wordt u door ons geïnformeerd en wordt de cursus ingepland.


Inschrijven voor deze cursus?

Inschrijven wachtlijst


Opleiding voor uw medewerkers?

Offerte aanvragen

 

Ga naar boven