BEL ME TERUG

contact button

CURSUS-MIG-MAG-LASSEN

Toepassing

De cursus op het vierde niveau wordt gegeven in ongelegeerd staalplaat van 10 tot 20 mm dikte en in alle lasposities. Deze cursus is gericht op het behalen van het diploma op niveau 4.

Bestemd voor

Deze cursus is bestemd voor MIG/MAG-lassers die op het hoogste niveau plaatlaswerk moeten verrichten dat aan niet-destructief onderzoek wordt onderworpen.

Cursusomschrijving

De cursus omvat hoek-, V- en K-lassen in plaatdiktes van 10, 12 en 20 mm. De V- en K-naden worden ultrasoon en röntgentechnisch beoordeeld. Deze beoordeling moet positief zijn om het diploma op niveau 4 te kunnen behalen.

In de theorie wordt behandeld:

  • processen en apparatuur
  • materiaalgedrag bij het lassen
  • constructies
  • uitvoering

Vooropleiding

Een vooropleiding MIG/MAG NIL niveau 3 is vereist.

Duur en groepsgrootte

De cursus duurt 12 tot 15 werkdagen. De cursus wordt meestal in groepsverband gegeven, zodat u meerdere kandidaten uit uw organisatie kunt aanmelden. Het is echter ook mogelijk om individuele kandidaten op te geven tijdens één van de open inschrijfmomenten die door Vakwijs worden georganiseerd.

Cursuskosten

De cursuskosten MIG bedragen € 3.100,- (excl. BTW).
De cursuskosten MAG bedragen € 2.885,- (excl. BTW).
Alle documentatie en de examens zijn bij deze prijs inbegrepen.

Afsluiting

De examens worden afgenomen en beoordeeld onder auspiciën van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Men komt in het bezit van een Europees erkend diploma.


Waar te volgen

Onze lascursussen zijn te volgen in Den Bosch en Schiedam.

Training op uw eigen locatie is mogelijk in overleg.


 

Interesse in deze cursus?

 

Meer informatie?

Contact

 


Deze cursus is nog niet gepland. Wanneer u zich hieronder inschrijft en uw wensen noteert, gaan wij ermee aan de slag. Zodra we voldoende deelnemers hebben of als we een goed alternatief hebben, wordt u door ons geïnformeerd en wordt de cursus ingepland.


Inschrijven voor deze cursus?

Inschrijven wachtlijst


Opleiding voor uw medewerkers?

Offerte aanvragen

 

Ga naar boven