NIEUWE WEBSITE

contact button

 

TESTSESSIE-LASSEN

Doel van de cursus

U heeft een medewerker die in aanmerking komt voor een lascursus. Maar met welke techniek en op welk niveau moet de medewerker beginnen? Of u heeft een medewerker die weliswaar laservaring heeft, maar die dit vak al enige tijd niet meer heeft uitgeoefend. Waar staat deze medewerker nu qua kennis en ervaring?

Bestemd voor

De testsessie is bestemd voor medewerkers die een lascursus willen gaan volgen, maar graag eerst willen weten waar ze staan qua kennis en ervaring. De sessie is ook uitermate geschikt voor medewerkers die al enige tijd geen laswerkzaamheden meer hebben uitgevoerd en die nu weer actief willen gaan lassen.

Cursusomschrijving

De testsessie begint met een kort intakegesprek, waarna uw medewerker een aantal lastesten zal ondergaan. Hierbij komen verschillende niveaus en/of methodieken en handelingen aan bod.

Vooropleiding

Vooropleiding is niet van toepassing.

Duur en groepsgrootte

De testsessie duurt één dagdeel. De cursus wordt meestal in groepsverband gegeven, zodat u meerdere kandidaten uit uw organisatie kunt aanmelden. Het is echter ook mogelijk om individuele kandidaten op te geven tijdens één van de open inschrijfmomenten die door Vakwijs worden georganiseerd.

Cursuskosten

De kosten per testsessie bedragen € 125,- inclusief materiaalgebruik (excl. BTW).

Afsluiting

Na het einde van de testsessie zal de lasmeester contact met u opnemen om de bevindingen te bespreken.


Waar te volgen

Onze lascursussen zijn te volgen in Den Bosch en Schiedam.

Training op uw eigen locatie is mogelijk in overleg.


 

Check de opleidingsdata niveaubepaling lassen en schrijf u direct in.

 

Meer informatie?

Contact

 

Open inschrijving

Opleidingsdata

 

 

Go to top