NIEUWE WEBSITE

contact button

CERTIFICEREN-LASSEN

Doel van de cursus

Steeds meer komen opdrachtgevers in aanmerking met werkzaamheden die aan bepaalde keuringsvoorwaarden moeten voldoen. Na succesvol afronden is de cursist NEN-EN-ISO 9606-1 gecertificeerd.

Bestemd voor

Voor de meer ervaren lasser in de constructie-, apparaten en reactorbouw, leidingwerk en offshore.

Cursusomschrijving

Deze cursus richt zich op het bijbrengen van gespecialiseerde kennis en vaardigheid dienend als eindfase voor hen die plaat- of pijplas moeten verrichten dat aan radiografisch/ultrasoon en destructief onderzoek wordt onderworpen.

Vooropleiding

LBO/LTS/VMBO / praktijkervaring en vakkennis als fotolasser, middels een ervaringstest / NIL lasopleiding niveau 3 of 4.

Duur en groepsgrootte

In overleg, duur is afhankelijk van de uitkomst van de ervaringstest.

Cursuskosten

Deze kosten zijn afhankelijk van diverse aspecten en wordt op aanvraag geoffreerd.

Waar te volgen

Onze lascursussen zijn te volgen in Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Schiedam en Stein. Training op uw eigen locatie is mogelijk in overleg.

Afsluiting

De cursus wordt afgesloten met een proeflasexamen. De daaruit voortvloeiende lasproef wordt onderworpen aan een niet destructief (radiografisch0ultrasoon) en/of een destructief onderzoek. Als de lasproef de diverse onderzoeken goed doorstaat verstrekken wij een erkend NEN-EN-ISO 9606-1 lasser-kwalificatiecertificaat.


Waar te volgen

Onze lascursussen zijn te volgen in Den Bosch en Schiedam.

Training op uw eigen locatie is mogelijk in overleg.


 

Interesse in deze cursus?

 

Meer informatie?

Contact

 


Deze cursus is nog niet gepland. Wanneer u zich hieronder inschrijft en uw wensen noteert, gaan wij ermee aan de slag. Zodra we voldoende deelnemers hebben of als we een goed alternatief hebben, wordt u door ons geïnformeerd en wordt de cursus ingepland.


Inschrijven voor deze cursus?

Inschrijven wachtlijst


Opleiding voor uw medewerkers?

Offerte aanvragen

 

Go to top