BEL ME TERUG

contact button

CURSUS-BMBE-LASSEN

Toepassing

De cursus op het vierde niveau wordt gegeven in ongelegeerde stalen pijp van 4 tot 10 mm wanddikte. Deze cursus is gericht op het behalen van het diploma op niveau 4 pijp.

Bestemd voor

Deze cursus is bestemd voor booglassers die op het hoogste niveau pijplaswerk moeten verrichten dat aan niet-destructief onderzoek wordt onderworpen.

Cursusomschrijving

De cursus omvat pijp/pijp- en pijp/plaatlassen in wanddiktes van 6,3; 5,6 en 10 mm bij een pijpdiameter van 101,6 en 114,3 mm. De plaatdikte is 10 mm. De lasnaden worden röntgentechnisch beoordeeld. Deze beoordeling moet positief zijn om het diploma op niveau 4 te kunnen behalen.

In de theorie wordt behandeld:

  • processen en apparatuur
  • materiaalgedrag bij het lassen
  • constructies
  • uitvoering

Vooropleiding

Een vooropleiding BmBE niveau 3 NIL is vereist.

Duur en groepsgrootte

De cursus duurt 12 tot 15 werkdagen. De cursus wordt meestal in groepsverband gegeven, zodat u meerdere kandidaten uit uw organisatie kunt aanmelden. Het is echter ook mogelijk om individuele kandidaten op te geven tijdens één van de open inschrijfmomenten die door Vakwijs worden georganiseerd.

Cursuskosten

De cursuskosten bedragen € 2.882,- (excl. BTW).
Alle documentatie is bij deze prijs inbegrepen.

Niet inbegrepen zijn de examenkosten van € 398,-

Afsluiting

De examens worden afgenomen en beoordeeld onder auspiciën van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Men komt in het bezit van een Europees erkend diploma.


Waar te volgen

Onze lascursussen zijn te volgen in Den Bosch en Schiedam.

Training op uw eigen locatie is mogelijk in overleg.


 

Interesse in deze cursus?

 

Meer informatie?

Contact

 


Deze cursus is nog niet gepland. Wanneer u zich hieronder inschrijft en uw wensen noteert, gaan wij ermee aan de slag. Zodra we voldoende deelnemers hebben of als we een goed alternatief hebben, wordt u door ons geïnformeerd en wordt de cursus ingepland.


Inschrijven voor deze cursus?

Inschrijven wachtlijst


Opleiding voor uw medewerkers?

Offerte aanvragen

 

Go to top