NIEUWE WEBSITE

contact button

CURSUS-INSTALLATIETECHNIEK

Doel

Tijdens de niveaubepalingssessie wordt objectief vastgesteld welke competenties en praktische vaardigheden de deelnemer al beheerst.

Bestemd voor

De niveaubepalingssessie is bedoeld voor personen die nieuw zijn binnen een organisatie, die binnenkort bij een organisatie in dienst treden, of een andere functie binnen het bedrijf gaan bekleden. Tijdens deze sessie van een werkdag worden de competenties en praktische vaardigheden van de deelnemer getoetst die van belang zijn voor de indiensttreding of nieuwe functie binnen de organisatie.

Met deze sessie van een à twee dagen wordt de sollicitant of nieuwe medewerker getoetst op het niveau dat hij of zij zegt te hebben bereikt. Na deze sessie wordt het niveau van functioneren door Vakwijs Opleidingen beoordeeld.

Cursusomschrijving

De niveaubepalingssessie start op het niveau waarop de deelnemer naar eigen zeggen of inschatting functioneert. Van hieruit wordt het niveau systematisch verhoogd of verlaagd om het exacte competentieniveau van de deelnemer te bepalen. Het is in overleg ook mogelijk om verschillende vakgebieden te toetsen. Op basis van de testresultaten stelt Vakwijs Opleidingen een objectief rapport op over het niveau van functioneren.

Vooropleiding

De behaalde diploma’s en de ervaring volgens het C.V. van de cursist vormen de basis van de niveaubepalingssessie installatietechniek.

Duur en groepsgrootte

De testsessie duurt één werkdag en heeft een individueel karakter.

Cursuskosten

De kosten per sessiedag bedragen € 195,- inclusief materiaalgebruik (excl BTW).

Afsluiting

Na het afronden van de testsessie stelt Vakwijs Opleidingen een objectief rapport op over het niveau van functioneren.

Interesse in deze cursus?

 

Meer informatie?

Contact

 


Bekijk deze cursus en de planning op de nieuwe website


Inschrijven voor deze cursus?

Nieuwe website

 

Go to top